Kokoukset ja virkistyspäivät lähellä Helsinkiä

Villa Heponiemessä järjestät niin tiimin virkistyspäivän kuin suuremmankin seminaarin. Räätälöimme sinun ryhmällesi sopivimman vaihtoehdon, johon tarjoamme kokoustilojen, ruokailujen ja mahdollisen majoituksen lisäksi mm. saunan, paljun sekä vaikkapa joogaa, luontopolkua ja hemmotteluhoitoja tarpeiden mukaan.

Järjestä virkistyspäiväsi Heponiemessä

Heponiemen kaunis ympäristö ja monipuoliset tilat taipuvat eri kokoisiin tilaisuuksiin. Kappelissa ja Marjalassa on mahdollista järjestää isompikin TYKY- tai tiimipäivä, Ennola ja Iltala taas sopivat hienosti 4-10 hengen tiimi- ja kokouspäiviin.

Onnistunut kokous Heponiemessä koostuu ympäröivän luonnon, herkullisen ruoan ja hyvinvointipalveluiden kokonaisuudesta.

Monipuoliset tilat erilaisiin tapahtumiin

Villa Heponiemen rakennukset soveltuvat moniin tarpeisiin, pienistä ja intiimeistä tyhy-päivistä suuriin yritystapahtumiin. Valoisaan ja viihtyisään Ruokasaliimme mahtuu ruokailemaan jopa 80 henkeä.

Kappeli-tila on upea monitoimitila, jossa onnistuvat niin konsertit, seminaarit kuin joogaharjoitukset.

Marjalassa onnistuu hyvin suurempikin kokous, ryhmäliikunta tai aivoriihi.

Ennolan vihtyisässä takkahuoneessa kokoustatte 8-10 hengen ryhmällä epävirallisemmin, Iltalassa 4-6 hengen ryhmällä.

Käytettävissä on videotykki ja fläppitaulu. Langaton internetyhteys.

Heponiemestä herkut tapahtumaasi

Heponiemi Catering hoitaa ruokailut niin paikan päällä kuin missä vain Uudellamaalla. Meiltä tilaat tarjoilut niin suurille cocktail-kutsuille kuin intiimiin perhejuhlaan.

Yhdistä kokoukseen tai tiimipäivään virkistävää ohjelmaa

Villa Heponiemi on erikoistunut hyvinvointitapahtumien ja retriittien järjestämiseen. Yhdistä TYKY- ja virkistyspäivääsi monipuolisesti ohjelmaa ruoka-aiheisista työpajoista joogaan ja luontopolkukävelyihin.

Tapahtumien yhteydessä voit varata Heponiemestä erilaisia lisäpalveluja ja hemmotteluhoitoja. Tarjoamme mm. hierontaa, shiatsua, kasvohoitoja, äänimaljahierontaa, ohjattuja joogatunteja ja ratsastusta. Räätälöimme mielellämme tapahtumaasi sopivan ohjelmapaketin.

 

Sauna ja kylmäuinti

Saunamme tarjoavat monipuolisen rentoutumismahdollisuuden. Lauttasaunamme on uniikki kokonaisuus, jossa pääset puusaunan löylyistä suoraan kirkasvetiseen Puujärveen uimaan. Avantomme on auki koko talven, ja mahdut uimaan siinä vähän reilumminkin. Rantasaunassa mahtuu saunomaan hieman isompi joukko ja takkatuvassa voi istuskella saunan jälkeen vilvoittelemassa porukalla. Paljumme lämpeää tarpeen mukaan!

Päiväkokous Heponiemessä

Hintaan sisältyy (min 10 hlö):

*lounas maukkaasta noutopöydästä sesongin mukaan. Buffetlounaan voit vaihtaa 3 ruokalajin kokousmenuun lisähinnasta 35,-/hlö.
*päiväkahvi makean kera
*kokoustila ja -välineet max 8 tunniksi

Alkaen 67 euroa

Yöpyvä kokous Heponiemessä

Hintaan sisältyy

Kokoustila ja -välineet

Kokouspäivä 1:

* Aamiainen noutopöydästä, lounas noutopöydästä, päiväkahvit sekä päivällisen noutopöydästä.
* Majoitus 1hh omalla kylpyhuoneella
• Sauna ja uinti

Kokouspäivä 2:

*Aamiainen sekä lounas noutopöydästä

Alkaen 210 euroa

Heponiemessä löydät yhteyden itseesi ja ympäröivään luontoon. Heponiemi soveltuu mainiosti retriiteille rauhallisuutensa ja kauneutensa sekä loistavien yhteistilojen ja palveluiden ansiosta.

Tutustu

Heponiemen alueen tarjoamaan kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin kokemukseen liittyy yhdeltä isolta osaltaan myös ruuan tuoma nautinto.

Lue lisää

Historiallinen miljöö tarjoaa miellyttävät puitteet luonnon rauhassa. Majoitusrakennuksiimme Iltalaan, Tupalaan ja Ennolaan majoittuu yhteensä noin 50 henkeä. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone.

Lue lisää

Heponiemen saunat kutsuvat rentoutumaan ja viihtymään isommallakin seurueella.

Lue lisää