Heponiemessä tapahtuu

Heponiemessä järjestetään erilaisia retriittejä, kursseja ja tapahtumia ympäri vuoden. Ilmoittautumiset suoraan tapahtumien järjestäjille.

Syyskuu

8.-10.9. Luovuusretriitti yrittäjille

Luovuusretriitti tuo yrittäjät yhteen viikonlopuksi rentoutumaan, antautumaan luovuudelle, inspiroitumaan ja oppimaan uutta. Intentiona on päästä kosketuksiin sisäisen luovuutensa kanssa, vahvistamaan yhteyttä luontoon, hahmottamaan kuinka luovuus elää hetkessä ja kulkee käsi kädessä oman hyvinvoinnin kanssa jokapäiväisessä elämässä.

https://www.valonkadet.com/luovuusretriitti

15.-17.9. Hyvän satoa -Harvesting the Good

Joogaretriitti, jossa pysähdymme tutkimaan kehomme ja mielemme kuulumisia: mitä satoa olemme korjanneet? Joogan lisäksi teemme pieniä kirjoitusharjoitteita, otamme äänimaljapäiväunet sekä keräämme syksyn satoa myös mukaan kotiin Heponiemen emäntien seurassa. Suomeksi ja englanniksi

A retreat in both English and Finnish where we stop to tap within our mind-bodies and take stock of what we’ve harvested through the summer. We’ll also be collecting the actual harvest of the summer with the Heponiemi Team.

Lisätietoja Kiva Yoga kivayoga.wordpress.com

 

15.-17.9. Jooga & hengitys, Minna Loposen retriitti

Tervetuloa toiselle JOOGA & HENGITYS viikonloppuretriitille Heponiemeen! Viikonloppu on täynnä joogaa,
tietoista hengittämistä ja hengitysharjoituksia, meditaatioita, maukasta ja terveellistä ruokaa, oleskelua
luonnossa, mukavaa seuraa, lepoa ja rauhaa. Kotiin lähdet rentoutuneena ja valmiimpana syksyyn ja valon
vähenemiseen. Parhaimmillaan olet löytänyt jälleen yhteyden itseesi.

Lisätietoja https://minnaloponen.fi/Jooga/Joogahengitys,-syksy-2023/

 

19.-21.9. Joogaa ja etätyötä

Tervetuloa JOOGAA ja ETÄTYÖTÄ -latautumispäiville, joogaretriitille Heponiemeen! Näiden päivien aikana
pystyt hyvin tekemään etätöitä ja joogaamaan aamulla ja illalla ohjaajan kanssa – mikä irtiotto arjesta!
Heponiemi tarjoaa maukasta ja terveellistä ruokaa, oleskelua luonnossa, lepoa ja rauhaa. Kotiin lähdet
rentoutuneena ja latautuneena – tarvitset vain parin päivän pysähdyksen akkujen täyttymiseen!

 

https://minnaloponen.fi/Jooga/Joogaaetaetyoetae,-syksy2023/

 

22.-24.9. Roots Restore -retriitti

Syleile syksyn pimenevää tunnelmaa kanssamme Roots Restore -retriitissä! Lähde Rootsin opettajien Emilian ja Auroran kanssa Heponiemeen hengähtämään.

www.rootshki.fi/tapahtumat-ja-kurssit/

 

29.-1.10. Kehoni keidas – täydenkuun hiljaisuuden retriitti

Tervetuloa rauhoittumaan luonnon ääreen, Puujärven kauniin maiseman äärelle. Täydenkuun aika on otollista aikaa kääntää katse sisimpään ja kuunnella hiljaisuudesta nousevaa viisautta. Soveltuu kaikille meditaatiosta ja joogasta kiinnostuneille.

www.annamariyoga.fi

Lokakuu

13.-15.10. Metsälampi-retriitti

Metsälampi-podcastin pitäjien retriitti, jossa kokoonnutaan yhteen mm. kundaliinijoogan, äänimaljojen, erilaisten työpajojen ja Heponiemen ihanuuden ympärille.

Lisätietoja https://www.karoliinahallenberg.com/metsalampi-retriitti-13-15-10/

Marraskuu

3.-5.11. Healing & Balancing Vibrations

Tällä palauttavalla retriitillä pääset kylpemään tasapainottavissa värähtelyissä ja hellimään kehoasi monipuolisella joogalla.

Teemme lempeää joogaa ja liikettä, helppoja, mutta voimakkaasti vaikuttavia ääniharjoituksia ja pääset kokemaan kolme erilaista äänimaljarentoutusta/sointukylpyä. Harjoitusten välissä saat halutessasi pohtia hyvinvointiin ja tasapainoon liittyviä kysymyksiä vapaan kirjoittamisen kautta. Pääset lisäksi nauttimaan saunasta ja kauniista konsertista matollasi makoillen.

www.kivayoga.wordpress.com

 

10.-12.11. Neulo ja joogaa!

Iskikö neuloosi ja haluat löytää neulontayhteisön? Kaipaatko vinkkejä omaan neulontaan? Haluatko tutustua joogaan ihanassa, luonnonkauniissa ympäristössä ja samanhenkisessä seurassa? Kaikkea tätä luvassa neulojavirtuoosi ja joogaopettaja Else Marttisen ja joogaopettaja Laura Nevanlinnan retriitissä.

Lisätietoja Kiva Yoga kivayoga.wordpress.com

 

10.-12.11. Yin-joogan & feminiinienergian myyttien retriitti

Tutustut joogaretriitillä sisäänpäin kääntyvän ja vastaanottamista opettavan embodied yin joogan ja meditaation kiehtovaan maailmaan. Käytämme retriitillä ikiaikaisia myyttejä & arkkityyppejä sekä luovaa kirjoittamista itsetuntemuksen ja henkisen kasvun työvälineinä. Soveltuu kaikille jotka ovat uteliaita joogan ja meditaation suhteen. Lisäinfoa pian.

www.annamariyoga.com

 

Joulukuu

1.-3.12. Grace (vol. 2) Hiljaisuuden meditaatioretriitti

Viime vuoden suosittu ja loppuunvarattu joulunalun hiljaisuuden retriitti saapuu taas – uuden ohjelman kera. Tällä retriitillä pääpaino on meditaatiolla. Tutustut retriitillä tantriseen filosofiaan (klasssinen tantra) sekä erilaisiin istuma- & liikemeditaatioihin. Lisäinfoa pian. Aloittelijaystävällinen.

www.annamariyoga.com

10.12. Lempeyden valo – miniretriitti klo 12-18

Tule viettämään joulukuinen päivä Heponiemeen. Päivän jooga- ja kirjoitusharjoitukset auttavat sinua hämärän vuodenajan keskellä tarkastelemaan itseäsi myötätunnon ja lempeyden valossa, lämmöllä ja rakkaudella. Herkullinen lounas, lempeä itsemyötätunnon metta-meditaatiohetki ja Yin-jooga, sekä äänimaljarentoutus ja saunarituaali saattelevat sinut joulun aikaan.

kivayoga.wordpress.com

 

Tammikuu

4.-7.1.2024 Uuden vuoden toiveet -retriitti

Tule aloittamaan uusi vuosi lempeän joogan, vanhan vuoden irtipäästämisen ja uuden vuoden intentioiden asettamisen parissa. Luvassa on lempeää Yiniä, voimistavaa hathaa sekä meditaatiota ja äänimaljoja. Joogaa ohjaavat Veera Kivivirta ja Laura Nevanlinna.

www.kivayoga.wordpress.com

12.-14.1.2024 Sydäntalven Gestalt-terapiaretriitti

Haluatko hemmotella itseäsi, vahvistaa läsnäoloasi, yhteyttä omaan itseesi, ympäröivään luontoon sekä toisiin ihmisiin? Ryhmässäteet matkaa omaan itseesi vuorovaikutuksessa ryhmän kanssa ja Gestalt-terapeuttien Sanna Kie Kettusen ja Janna Herttuaisen kanssa.

Kysy lisää ,

 

 

Heponiemen muut tapahtumat

Heponiemessä on retriittien ja hyvinvointitapahtumien myös paljon muita tapahtumia ympäri vuoden.