Yhteyttä luontoon ja kehomieleen

Heponiemi on toiminut retriittikeskuksena jo usean vuosikymmenen ajan. Heponiemessä löydät yhteyden itseesi ja ympäröivään luontoon.

Täydellinen retriittikohde lähellä Helsinkiä

Heponiemi tarjoaa osallistujille tilaa, rauhaa ja uskomattomat maisemat. Meillä majoitutte mukavasti 1-2 hengen huoneissa omalla kylpyhuoneella ja kokoonnutte yhteen kauniisiin yhteistiloihimme. Retriittiosallistujat yöpyvät mukavissa 1-2 hengen huoneissa Iltalassa, Tupalassa ja Ennolassa, nauttivat keittiömme satokausiherkuista ja kokoontuvat yhteen kauniiseen Kappeli-tilaamme sekä uutuuttaan hohtavaan lasiseinäiseen Marjalaan. Yhteistilat sopivat mainiosti joogaan, meditaatioon ja muuhun liikkumiseen. Oheispalvelumme takaavat rentouttavan irtioton arjesta.

Tilat

Kappeli-tila on uskomattoman kaunis tila, josta löydät kaikki tarpeelliset bolstereista blokkeihin, joogamatoista vöihin. Tilan akustiikka on kaunis ja maisemaikkuna takaa upean näkymän vuoden ympäri.

Marjalassa harjoittelet kuin keskellä metsää: lasiseinät takaavat, että luonnon rauhoittava vaikutus on aina läsnä.

Ennolan ja saunan takkatiloissa sekä Iltalan oleskeluhuoneessa ryhmänne viihtyy iltaisinkin.

Ruoka ja muut palvelut

Heponiemen keittiö on nopeasti saavuttanut mainetta erinomaisena, innovatiivisena ja ennen kaikkea herkullisena osana retriittikokemusta. Myös Cafe & Puoti palvelevat retriittiosallistujien tarpeita: Meiltä löydät niin herkkuja kuin joogatarvikkeita, hyvinvointikirjallisuutta kuin pieniä ihanuuksiakin.

Hyvinvointipalvelut

Tapahtumien yhteydessä voit varata Heponiemestä erilaisia lisäpalveluja ja hemmotteluhoitoja. Tarjoamme mm. hierontaa, shiatsua, kasvohoitoja, äänimaljahierontaa, ohjattuja joogatunteja ja ratsastusta. Räätälöimme mielellämme tapahtumaasi sopivan ohjelmapaketin.

Monipuoliset saunamme

Lauttasauna, rantasauna, järvi, palju ja avanto hellivät vaativaakin retriittivierasta osana Heponiemi-kokemusta.