Suloiset pikkumökit kutsuvat viihtymään

Mäkitupa on kahden huoneen suloinen mökki, jossa makuupaikat 3:lle hengelle. Mökissä on oma pieni keittiö, grilli sekä viehättävä lasikuisti, jolla katsella auringonlaskua Puujärvelle. Mökin asukkaat pääsevät käyttämään kylpyhuonetiloja viereisessä Ennolassa sekä erillisvarauksella hyödyntämään kaikkia Heponiemen saunapalveluja. Vuokrattavissa syys- ja kevätkaudella. Mökissä ei ole juoksevaa vettä.

Hinta 120 €/yö

 

Ainola on varsinainen piilopirtti aivan rantatöyräällä. Romanttinen pikkumökki tarjoaa jääkaapin, kahvin- ja teenkeittimen sekä grillin. Tänne majoittuu 1-2 henkeä ja sen voi vuokrata myös Mäkituvan kanssa. Mökin asukkaat pääsevät käyttämään kylpyhuonetiloja viereisessä Ennolassa sekä erillisvarauksella hyödyntämään kaikkia Heponiemen saunapalveluja. Vuokrattavissa syys- ja kevätkaudella. Mökissä ei ole juoksevaa vettä.

Hinta 60 €/yö

 

Pirtti on yksinkertainen mökki, joka tarjoaa aidon luontoelämyksen ilman ylimääräisiä mukavuuksia. Mökki sijaitsee omassa rauhassaan niemen kärjessä. Mökissä ei ole juoksevaa vettä, juomaveden voit tuoda tullessasi ja järvessä voi peseytyä. Terassilla voit nauttia raikkaasta ilmasta ja luonnon äänistä. Täällä voit kokea yksinkertaisen elämäntavan ja olla yhteydessä luontoon ilman modernin maailman häiriötekijöitä. Tervetuloa kokemaan rauhaa ja hiljaisuutta keskellä luontoa!

Hinta 300 €/vko