Suloiset pikkumökit kutsuvat viihtymään

Mäkitupa on kahden huoneen suloinen mökki, jossa makuupaikat 3:lle hengelle. Mökissä on oma, pieni keittiö, grilli sekä viehättävä lasikuisti, jolla katsella auringonlaskua Puujärvelle. Mökin asukkaat pääsevät käyttämään kylpyhuonetiloja viereisessä Ennolassa sekä erillisvarauksella hyödyntämään kaikkia Heponiemen saunapalveluja. Vuokrattavissa 1.9.alkaen.

Hinta 150,-/yö

 

Ainola on varsinainen piilopirtti aivan rantatöyräällä. Romanttinen pikkumökki tarjoaa jääkaapin, kahvin- ja teenkeittimen sekä grillin. Tänne majoittuu 1-2 henkeä ja sen voi vuokrata myös Mäkituvan kanssa. Mökin asukkaat pääsevät käyttämään kylpyhuonetiloja viereisessä Ennolassa sekä erillisvarauksella hyödyntämään kaikkia Heponiemen saunapalveluja. Vuokrattavissa 1.9. alkaen.

 

Hinta 60,-/yö

 

Pirtti on yhden huoneen viehättävä mökki kahdelle hengelle. Mökki sijaitsee omassa rauhassaan niemen kärjessä. Talossa on kaunis kuisti, jossa ihailla järveä. Talon takana, pienen matkan päässä on huussi ja järvessä voi peseytyä suoraan oven edessä. Vuokrattavissa 1.6. alkaen.

Hinta 300,-/vko