Tunnelmallista yöpymistä historiallisessa miljöössä

Heponiemen monipuolinen majoitus tarjoaa yöpymismahdollisuudet 50 hengelle. Meillä yövyt mukavasti 1-4 hengen huoneissa, joista lähes kaikissa on oma, hyvin varustettu kylpyhuone.

Historiaa ja luonnon rauhaa

Historialliset Tupala ja Iltala tarjoavat uniikkia lepoa kauniissa vanhoissa rakennuksissa modernein maustein.

Ennolassa majoitut modernisti ja mukavasti omasta takkahuoneesta nauttien. Erityistä tunnelmaa tarjoavat juuri remontoidut pikkumökit Mäkitupa, Pirtti ja Ainola. Mökit muistuttavat alueen historiasta: niissä ovat alun perin majoittuneet kesää viettäneet diakonissat.

1910-luvulla rakennetussa Iltalassa yövyt nykypäivän vaatimukset täyttävässä historiallisessa rakennuksessa.

  • 2 vierasta
Tutustu

1900-luvun alussa rakennetussa aittamaisessa Tupalassa majoitut mukavasti 1-2 hengen huoneissa omilla kylpyhuoneilla. Löydät joka huoneesta kirjoituspöydän ja istuskelunurkkauksen. Tupalassa viihdyt metsän siimeksessä, omassa rauhassa.

  • 2 vierasta
Tutustu

Ennolassa yövyt yhdessä yhteensä yhdeksästä 1-4 hengen huoneista, mukavan modernissa ympäristössä. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone sekä näköala järvelle tai pihapiiriin. Ennolan takkahuone tarjoaa mahdollisuuden miellyttävään oleskeluun. Täältä löydät myös yhden perhehuoneen sekä lemmikkimajoituksemme.

  • 4 vierasta
Tutustu

Mäkitupa on kahden huoneen suloinen mökki, jossa makuupaikat 3:lle hengelle. Mökissä on oma, pieni keittiö, grilli sekä viehättävä lasikuisti, jolla katsella auringonlaskua Puujärvelle. Mökin asukkaat pääsevät käyttämään kylpyhuonetiloja viereisessä Ennolassa sekä erillisvarauksella hyödyntämään kaikkia Heponiemen saunapalveluja. Vuokrattavissa 1.9.alkaen.Hinta 150,-/yöAinola on varsinainen piilopirtti aivan rantatöyräällä. Romanttinen pikkumökki tarjoaa jääkaapin, kahvin- ja teenkeittimen sekä grillin. Tänne majoittuu 1-2 henkeä ja sen voi vuokrata myös Mäkituvan kanssa. Mökin asukkaat pääsevät käyttämään kylpyhuonetiloja viereisessä Ennolassa sekä erillisvarauksella hyödyntämään kaikkia Heponiemen saunapalveluja. Vuokrattavissa 1.9. alkaen.Hinta 60,-/yöPirtti on yhden huoneen viehättävä mökki kahdelle hengelle. Mökki sijaitsee omassa rauhassaan niemen kärjessä. Talossa on kaunis kuisti, jossa ihailla järveä. Talon takana, pienen matkan päässä on huussi ja järvessä voi peseytyä suoraan oven edessä. Vuokrattavissa 1.6. alkaen.Hinta 300,-/vko

  • 4 vierasta
Tutustu