Heponiemessä ruoka on hyvinvointia

Heponiemen alueen tarjoamaan kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin kokemukseen liittyy yhdeltä isolta osaltaan myös ruuan tuoma nautinto.

Hyvinvointia luonnosta ja puhtaista raaka-aineista

Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voit maistaa rakkautemme ja arvostuksemme Suomen luontoa, sen puhtaita raaka-aineita ja vieraitamme kohtaan. Suosimme kasvisruokaalähituottajia ja luomua.

Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voit maistaa rakkautemme ja arvostuksemme Suomen luontoa, sen puhtaita raaka-aineita ja vieraitamme kohtaan. Suosimme kasvisruokaa, lähituottajia ja luomua.

Heponiemen ruokafilosofia

Ruoka Heponiemessä on mahdollisimman vähän prosessoitua, ravintorikasta ja valmistettu ilman turhia lisäaineita tai sokereita. Menumme suunnitellaan satokautta ja vuodenaikaa mukaillen.

Suomen puhtaasta luonnosta kerätty superfood; villiruoka ja marjat tuovat mausteina ja raaka-aineina ekologisuutta, uusia makuja ja ennen kaikkea paljon terveellisyyttä pöytään.

Heponiemi Catering

Haluamme, että vieraamme kokevat joka aterian jälkeen olonsa energisemmiksi ja iloisiksi. Heponiemen ruoasta tulee hyvä olo ja mieli!

Otamme menun suunnittelussa aina huomioon niin tapahtuman luonteen kuin osallistujat ja heidän toiveensa. Näin ruokatarjoilut tukevat osaltaan tapahtuman täydellistä kokemusta.

Heponiemi Catering palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä kautta Uudenmaan alueen. Meiltä saat tarjoilut niin perhejuhlaan kuin yritystilaisuuteen, festivaaleille ja häihin.

Pyydä tarjousta tapahtumaasi!

Kahvila ja Puoti

Luomuherkkuja ja luonnonkosmetiikkaa

Heponiemen Cafe & Puoti tarjoilee asiakkaillemme laajan valikoiman luomuherkkuja sekä muun muassa luonnonkosmetiikkaa ja hyvinvointikirjallisuutta vastuullisilta merkeiltä.

Heponiemi Café ja Puoti ovat avoinna asiakkaillemme sekä tapahtumien yhteydessä että noin kerran kuussa. Herkulliset raakakakut ja muut luomuherkut, kahvit ja mehut vaihtelevat kauden mukaan. Puodista löydät ihania lahjoja itselle ja kotiin.

Lue lisää